Home

Restaurant De 3 Vrienden bevindt zich op 't Wed in het hartje van Utrecht. Het is de ideale plek om na een gezellig dagje winkelen tot rust te komen. Mede door de centrale ligging van het restaurant is het prima te combineren met theater/film. Bij de 3 Vrienden kunt u genieten van heerlijke, afwisselende dranken & spijzen in een sfeervolle en ongedwongen omgeving.

Een uniek concept

De 3 Vrienden hanteert een unieke prijsstelling (alle gerechten kosten 8,50 , 10,50 of 12,50 euro). De grote verscheidenheid van de gerechten zorgt ervoor dat je culinair veel kanten uit kan! Hou je van vis, van vlees, van salades of vegetarisch, er is voor ieder een ruime keus aan heerlijke gerechten. Nog even snel een heerlijk hapje voor de film of voorstelling of juist uitgebreid tafelen met meerdere gangen? Bij de 3 Vrienden bent u aan het goede adres!

De wijnkaart

De wijnkaart is uiteenlopend en vriendelijk geprijsd.Bijzonder zijn ook de proeverijen; er is een port-, likeur- en whiskyproeverij. Deze zijn uitstekend te combineren met een dessert of een kopje koffie.

Wij nodigen u graag uit voor een lekker culinair uitje in het hartje van Utrecht.

Adres:

De 3 Vrienden Utrecht
Wed 1
3512 JH Utrecht
Tel: 030 - 2364466

e-mail:
utrecht@de3vrienden.nl

Reserveren via de mail:

Let op! Reserveren via de mail is mogelijk, alleen indien u nog wilt reserveren voor dezelfde avond kan dit tot 12.00uur via de mail. Na 12.00uur kunt u beter even bellen naar het restaurant (030-2364466). Er is dagelijks iemand aanwezig vanaf ongeveer 14 uur.

Mocht u na 24 uur nog geen reactie hebben ontvangen op uw mail, dan is er iets mis gegaan en kunt u beter even bellen naar het restaurant om uw reservering te bevestigen.

Openingstijden:

Lunch

Elke vrijdag en zaterdag tussen 12.00 uur-16.00 uur.

Elke zondag tussen 14.00 uur-16.00 uur.

Mocht u op een andere dag met een groepje willen komen lunchen is dit mogelijk op aanvraag; vanaf 10 personen

 

Diner

Vrijdag en Zaterdag:
Keuken: 17.00 tot 22.30 uur

Zondag t/m Donderdag:
Keuken: 17.00 tot 22.00 uur

(Indien u graag zou willen komen eten buiten onze openingstijden om, kunt u altijd even bellen. Wie weet kunnen wij wel iets regelen.)

 

Easy e-Sales