Home

Sinds juni 2005 is in Breda Restaurant De 3 Vrienden gevestigd.

Het monumentale pand aan de St. Janstraat 4 is uitermate geschikt voor een sfeervolle, culinaire en gezellige avond uit. Direct bij binnenkomst voel je de huiselijke sfeer. Veel hout, gezellige hoekjes en de verschillende niveau's zorgen voor een aangename plek om lekker te genieten. De diversiteit aan sfeerverlichting maakt het totaal compleet.

Een uniek concept

De 3 Vrienden Breda hanteert een unieke prijsstelling ( alle gerechten kosten 8,95 euro). De grote verscheidenheid van de gerechten zorgt ervoor dat je culinair veel kanten uit kan! Hou je van vis, van vlees, van salades of vegetarisch, er is voor ieder een ruime keus aan heerlijke gerechten. Alle gerechten hebben het formaat van een voorgerecht, zo kunt u voor een aantrekkelijke prijs diverse gerechten proeven.

Verrassende keuken

De keuken verrast door de presentatie van de gerechten. Er wordt veel energie gestopt in de opmaak. Alle gerechten worden opgediend als ware kunstwerkjes.
Zeker een dessert is de moeite waard!

Door de beperkte restaurantgrootte zijn groepen groter dan 10 gasten niet mogelijk.

Buiten genieten

In de zomer kan je terecht op het terras. Gelegen op de hoek van de Grote Markt is het de ideale plek om na een gezellig dagje Breda tot rust te komen. Mede door de centrale ligging van het restaurant is het prima te combineren met theater/film.
Het Chasse Theater ligt op 500 meter afstand!
De wijnkaart is uiteenlopend en vriendelijk geprijsd, bijzonder zijn ook de vele proeverijen. Er is een port-, likeur- en whiskyproeverij.
Deze zijn uitstekend te combineren met een dessert.

Wij nodigen u graag uit voor een lekker culinair uitje in het hartje van Breda..

Adres

De 3 Vrienden Breda
St. Janstraat 4
4811 ZL Breda
Tel: 076 - 5335880
Fax: 076 - 5335881
e-mail:
breda@de3vrienden.nl (reserveren via E-Mail is niet mogelijk)

Openingstijden

Maandag:
Gesloten

Donderdag,Vrijdag en Zaterdag:
Keuken:17.00 tot 22.00

Dinsdag, Woensdag en Zondag:
Keuken: 17.00 tot 20.45 uur

Easy e-Sales